7 Ocak 2014 Salı

Patron Mutlu Son İstiyor filmi

Patron mutlu son istiyor filmi 25 Aralıkta Kanyon sinemalarında galası yapılarak vizyona girdi. Filmin konusu, İsfendiyar bir yapımcıdır, Kapadokya'da bir film yapmak ister. Sinan'ı buraya gönderir, Sinan orada bir otele yerleşir ama biraz zor durumda kalır. Sinan'ın aklına hiçbir şey gelmez ve bunun yanında çok az bir zamanı vardır. İsferndiyar ona sürekli baskı yapmaktadır çünkü işin bir an önce bitirilmesi gerekiyor hiç zaman kalmamıştır. Sinan kaldığı otelde, otelin sahibi olan İzzet'in kızından etkilenmeye başlar. Kızının adı Eylül dür. Bu sefer Sinan'a ilham gelmeye başlar ve yazmaya çalıştığı senaryoyu ondan esinlenerek onun üzerine yazar. 

Faruk, Eylülün kocasıdır. Faruk ünlü bir oyuncudur aynı zamanda ve Sinan'la daha önceden tanışıklığı vardır. Tabi bu tanıma iyi bir tanıma değil kötü bir tanışıklıktır ve uzun zamandır konuşmamaktadır. Bu dargınlığın sebebi zamanında Sinan Faruk'un eski kız arkadaşını elinden almıştır ve Faruk'un düşmanı olmuştur.

25 Aralıkta vizyona girmiş olan Parton Mutlu Son İstiyor izle filmini hd kalitede jeneriğini izlemek için bağlantıyı takip edin iyi seyirler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder