11 Aralık 2013 Çarşamba

2013 son ayında beklenen filmler

2013'ün artık kapanışına yakın son filmlerde kendini göstermeye başlıyor.  Bu senenin kapanış filmlerinden en başı Hobbt filminin 2. serisi 13 Aralık Cuma günü izleyiciler ile buluşuyor. Filmde ilkindeki macera ve aksiyon aynen devam ediyor ama bu filmde Gandalf onlara en başından eşlik etmiyor ve ilerleyen sahnelerde karşılaşacakar gibi gözüküyor. Cuma günü tüm cevapları hepimiz izleyerek göreceğiz.
Seneye film sektörü bu yıl çıkanlar kadar hareketli geçecek gibi gözüküyor. Tomb Rider, Hızlı ve Öfkeli 7, Spiderman yeni seriri ile hareketli günler bizleri bekliyor. Paranormal Activity ise 2013 yılında yeni filmi İşaretler adıyla çıkış yapmaya hazırlanıyordu. Aynı konusunun devamı seriye sadıkkalan ekip, Bu sefer yeni bir eve taşınan Jesse evdeki iblisi farkettikten sonra ailesini korumak için amansız bir mücadeleye girer.
Bu sene dikkatleri çekecek başka bir film ise Herkül serisi film oluyor. Başrollerini Kellan Rutz'un oynadığı Hercules şubat ayının başında izleyiciler ile buluşuyor. Filmde Hercules kendi kimiğinden ve kaderinden bir haberdir ve bu yüzden kendisini hayatının aşkı olan Girit Prensesi Hebe'e adar ve olaylar başlar. Kısacası 2014 yılı baya bir hareketli geçecek gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder